II. Oturum öğrencilerin daha önce I. oturuma girmiş oldukları esinav.subu.edu.tr adresinden yine aynı kullanıcı adı ve şifreler ile gerçekleştirilecektir.

II. Oturum hakkı kazanan öğrencilerin teknik altyapıya sahip olmaları gerekmektedir (internet, bilgisayar, mikrofon, hoparlör). Sınavdan önce hepsinin çalışır olduğundan emin olun. Teknik destek isteyenler talep etmesi durumunda üniversitemiz Teknoloji Fakültesi T1 Binası 104 Nolu Bilgisayar Sınıfında imkân sunulacaktır. Talep için içinde açık kimliğiniz ve aktif iletişim numaralarınızın olduğu bilgileri ve talebinizi yd@subu.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.

Aşağıda sınav uygulama rehberi, yeterlilik sınav sonuçları ve sınava girecek öğrencilerin saat kaçta gireceği bilgileri paylaşılmıştır.

Başarılar...