Yabancı Diller Yüksekokulu Profesyonel Gelişim etkinliklerinden dördüncüsü 06.03.2024 Cuma Günü Dr. Münevver GÜNDÜZ tarafından verilen “Sınıfı Ters Yüz Etmek: Ters Yüz Öğrenme (Flipped Learning) Yönteminin Uygulanmasına Yönelik Pratik Önerilerisimli çalışma ile gerçekleştirildi. Üniversitemizin yenilikçi yaklaşımlarla öğrenciyi merkeze alma vizyonu çerçevesinde etkinlikte yabancı dil öğreticilerinin dijital yetkinliğinin güçlendirilmesi üzerine pratik ipuçları verildi. Etkinlikte tersyüz edilmiş sınıf uygulamasının yabancı dil öğretiminde kullanımı üzerine çeşitli materyaller üzerine görüş alış verişinde bulundu.

Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İsmail GÜRLER tarafından Dr. Münevver GÜNDÜZ’ e teşekkür belgesi takdim edildi.