Yüksekokulumuz, öğrencilerin özellikle İngilizce yazma ve okuma becerilerini güçlendirmek amacıyla özel bir inisiyatife imza atıyor: "Project Wall." Bu proje, öğrencilerin ders dışında da dil becerilerini sürdürmelerini sağlamak ve hazırlık dersleri kapsamında gerçekleştirdikleri projeleri sergilemek için özel olarak tasarlanmış bir platform sunuyor.

"Do you have a project: Give it to wall." mottosu ile "Project Wall", öğrencilere, yaratıcılıklarını ve başarılarını paylaşabilecekleri bir alan sunuyor. Hazırlık derslerinde gerçekleştirilen çeşitli projeler ve ortaya çıkan ürünler, bu duvarda sergilenerek diğer öğrencilere ilham kaynağı oluyor. Bu yaklaşım, dil öğrenimi ve hazırlık derslerine karşı öğrencilerin olumlu bir tutum geliştirmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Project Wall, öğrenciler arasında işbirliğini ve bilgi paylaşımını teşvik ederek, dil becerilerini güçlendirmenin yanı sıra öğrencilere proje tabanlı düşünme yetenekleri kazandırıyor. Bu proje, öğrencilere dil becerilerini günlük yaşamlarında etkili bir şekilde kullanma konusunda motivasyon sağlayarak, öğrenmeye olan ilgilerini artırmayı hedefliyor.