Değerli Mezunlarımız,

Üniversitemizin 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Önlisans ve Lisans mezunlarını 28 Temmuz 2023 Cuma günü Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu'nda gerçekleştireceğimiz bir törenle uğurlayacağız.

Mezuniyet Töreni için Cübbemi Nasıl Alabilirim?

Mezuniyet Cübbelerini İki Yöntemle Alabilirsiniz:

1. KAMPÜS’e gelerek ELDEN TESLİM almak: (18 - 28 Temmuz 2023 tarihleri arasında) Esentepe Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi (Anayol üst bina) girişinde bulunan cübbe stant ve bürosundan temin edebilirsiniz.
  2. ONLINE SİPARİŞ vererek KARGO ile TESLİM almak: (17 Temmuz 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar)

Cübbenizi online sipariş ile almak için;

• Üniversitemiz SUBÜ Ferizli Meslek Yüksekokulu hesabı, TR73 0001 0019 4689 0545 6150 29 IBAN Numarasına 300 TL ödeme yapmanız,
  • Cübbe Sipariş Formuna giriş yapmanız,
  • Formda yer alan bilgileri eksiksiz doldurmanız ve dekontu (PDF) sipariş formuna yüklemeniz gerekmektedir.

Cübbe sipariş sürecindeki bilgilendirme ve kargo takip numarası formda belirtilen e-posta adresine iletilecektir. Her öğrenci yalnızca bir adet cübbe sipariş edebilir ve kargolama sonrası sipariş iadesi mümkün değildir. Beden ile ilgili sıkıntı yaşanması durumunda, tören günü uygun benden olması halinde değişim yapılabilir. Sipariş süreçleriyle ilgili tüm sorularınızı femyo@subu.edu.tr adresine ve 0 264 616 05 87 numarasına mesai saatleri içerisinde iletebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT:

Öğrencilerimizin mezuniyet törenine cübbeleri ile katılmaları zorunlu olup cübbe teminlerini son güne bırakmamaları, törene katılacak öğrenci ve ailelerimizin tören saatine kadar tören alanında yerlerini almaları önemle rica olunur.

Mezunlarımızın, 17:00’de sahada cübbeleri ile kortej yürüyüşü için hazır olmaları gerekmektedir.

Mezuniyete katılacak öğrencilerimizin diplomaları, Mezuniyet Tören gününe özel (28 Temmuz Cuma) mesai saatleri içinde (08:30-17:30) Spor Bilimleri Fakültesi - Diploma Teslim Merkezi'nde verilecektir. Mezuniyet töreninden sonra diplomalar akademik birimlerde verilmeye devam edecektir.

Mezuniyet Töreni için Konum ve Kroki Bilgisi

Yol tarifi almak için tıklayınız.