Değerli Öğrenciler,

Mazeret Sınavı ve Azami Süre Sınavına başvuru işlemleri ile ilgili takip etmeniz gereken yönergeler şu şekildedir;

Mazeret Sınavı Hakkında,

Mazeret Sınavı başvurusu yapacak öğrenciler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının ilgili web adresinde yer alan mazeret durumlarını inceledikten sonra 17 Haziran 2022 Salı günü saat 17.30’a kadar Mazeret Sınavı Başvuru dilekçelerini Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerine elden veya e-mail olarak iletmeleri gerekmektedir.

Sınava giriş başvurusu kabul olan öğrencilerin isim listeleri yüksekokulumuz web adresinde yayınlanacaktır.

Mazeret Sınavına Başvuru işlemleri için bakınız:

Mazeret Sınavı dilekçe örneğini Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerinden temin edebilirsiniz

Azami Süre Sınavı Hakkında,

Azami Süre Sınavına girecek öğrencilerin 20-22 Haziran 2022 tarihlerinde saat 17.30’a kadar Azami Süre Sınavı başvuru dilekçelerini Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerine elden veya e-mail olarak iletmeleri gerekmektedir.

Azami Süre Sınavı dilekçe örneğini Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerinden temin edebilirsiniz