Yabancı Diller Yüksekokulu ve SKS daire başkanlığı katkılarıyla 16 – 23 Mart tarihleri arasında gerçekleşen futbol turnuvamız  23 Mart Çarşamba günü saat 17.00’da Final maçı oynandı ve kupa sahibini buldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naci ÇAĞLAR ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail GÜRLER ve SKS Daire başkanı Orhan Yılmaz takımlara ödüllerini takdim ettiler.

Çekişmeli geçen final müsabakamızda ilk yarıda 1-1 berabere olan Polar Lights (Prep C) ve FC Prep E takımları, ikinci yarıda FC Prep E takımı oyuncularının attığı gol ile final müsabakası FC PREP E 2 – 1 Polar Lights(Prep C) olarak sonuçlandı.

Maçın ardından finale kalan takımların oyuncularına ödüllerini taktim edilirken kazanan takıma ise kupa takdim edildi.

Organizasyon ekibinden Ogr. Gör. Yasin Güneri "Turnuvamıza katılım sağlayan takımlara, izlemeye gelen öğrencilere, teknik ekibe ve desteği için SUBÜ SKS’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Oldukça eğlenceli geçen Futbol Turnuvasının ardından Yabancı Diller Yüksekokulu olarak hız kesmeden etkinliklerimize devam ediyoruz, öğrencilerimizin bir yandan yabancı dil öğrenirken diğer yandan spor yapmalarını, kaliteli vakit geçirmelerini destekleyeceğiz" diyerek teşekkürlerini iletti.