SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

YABANCI DİLLER OKULU

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ HAZIRLIK  3.VİZE 1.KONUŞMA SINAVI KURALLARI

1.Konuşma sınavı  29.01.2021  tarihinde  9:00-13:00 vet 14:00-18:00 saatleri arasında iki oturumda gerçekleştirilecektir.

2- Sınav LMS sisteminden gerçekleştirilecek ve  öğrenciler sınava tek tek alınacaktır.

2.Her öğrenciye  konuşması ve sınava bağlanması için toplam 10 dakika süre verilecektir. Konuşma süresi minimum 5 dakika olacaktır. Öğrenci sınav saatleri Main course hocaları tarafından ders gruplarına bildirilecek ve https://yd.subu.edu.tr/tr/anasayfa‘da paylaşılacaktır.

3.Sınav anında herhangi bir teknik problem ya da hastalıktan dolayı sınava katılamayan, öğrenciler problemlerini kanıtlamak koşuluyla  aynı gün içerisinde diğer öğrencilerin de sınavı bittikten sonra  (sınav sonunda)  konuşma sınavına katılabileceklerdir.Bunu dışında konuşma sınavının başka bir gün telafisi olmayacaktır.

4.Sınav sırasında her öğrencinin kamerası ve mikrofonu mutlaka açık olmalıdır.

Bunun yanısıra öğrenciler sınava tek başına bulunabilecekleri bir ortamdan katılmalı ve yanlarında hiç kimse bulunmamalıdır. Kopya çektiği   tespit edilen öğrenci hakkında üniversite disiplin yönetmeliğine göre disiplin işlemi yapılacaktır.

5. Konuşma sınavı vize sınavınızın 40 puanını oluşturmaktadır.

6.Sınav süreci başlangıçtan bitiş anına kadar kayıt altında tutulacaktır.

7. Notlandırmanın objektif olması amacıyla notlandırma yapılırken konuşma sınavı iki sınav jürisi tarafından değerlendirilecektir.

Sınav kurallarına uyan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz….

Sınav saatleri aşağıdadır.