Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu “Yıl Sonu Değerlendirme ve Profesyonel Gelişim Günleri” 27 Haziran -1 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Öğretim elemanları tarafından 2021-2022 akademik yılı Hazırlık Öğretim Programı ve Zorunlu/Ortak Seçmeli Dersler Öğretim Programlarının değerlendirilmelerinin yapıldığı toplantılarda 2022-2023 akademik yılı öğretim programlarının planlanmasına dair öneriler de görüşülmüştür. “Yıl Sonu Değerlendirme ve Profesyonel Gelişim Günleri”  Yabancı Diller Yüksekokulu akademik birimlerinin planlanması ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kalite Standartları üzerine yapılan bilgilendirme toplantılarının ardından rektörümüz Prof Dr. Sayın Mehmet Sarıbıyık’ın katıldığı yemek ile son bulmuştur.