SUBÜ İlk Ders Etkinliği kapsamında 28.09.2022 Çarşamba Günü Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Gürler İngilizce Hazırlık Programı Öğrencileri ile “Yabancı Dil Motivasyonu ve Sürdürülebilirliği” hakkında paylaşımlarda bulundu. Öğrencilerin İngilizce öğrenme motivasyonlarının ne olduğu ve bunu nasıl sürdürebilecekleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

SUBÜ İlk Ders Etkinliğinin ikinci bölümünde Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pınar Yeni Palabıyık İngilizce Hazırlık Programında ölçme-değerlendirme, disiplin işleri vb. konular hakkında bilgilendirme yaptı. Bunun yanı sıra öğrenci kimlik kartları, Bilgi Yönetim Sistemi kullanımı, üniversitemizde bulunan sosyal ve akademik imkanlar vb. hakkında öğrencilere bilgi verildi. Oryantasyon sunumunun pdf. kopyasına ulaşmak aşağıdaki linke tıklayınız.