Yabancı Diller Yüksekokulu Profesyonel Gelişim Etkinliklerinden Üçüncüsü 01.12.2023 Cuma Günü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Gökhan KARACAN tarafından verilen “Empowering EFL Teachers with Teacher Digital Competence: Practical Reflections Guided by DigCompEdu Framework” isimli çalışma ile gerçekleştirildi. Üniversitemizin yenilikçi yaklaşımlarla öğrenciyi merkeze alma vizyonu çerçevesinde etkinlikte yabancı dil öğreticilerinin dijital yetkinliğinin güçlendirilmesi üzerine pratik ipuçları verildi ve etkinliğe katılan öğretim elemanları mevcut teknoloji yetkinlikleri üzerine görüş alış verişinde bulundu. Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Pınar YENİ PALABIYIK tarafından Dr. Cemil Gökhan KARACAN’ a teşekkür belgesi takdim edildi.