Ana içeriğe atla

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON TOPLANTISI

24.09.2020 Perşembe Günü Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarına oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı saat 13.30’da başlamış ve 16.00’da sona ermiştir. Toplantı öncesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İsmail GÜRLER yüksekokul bünyesinde oluşturulan akademik birimlerin yürüttükleri iş ve işleyiş hakkında küçük bir bilgilendirme yapmıştır.

Yapılan oryantasyon toplantısı dört ana bölümden oluşmuştur. Birinci bölümde öğretim görevlisi Ayşegül TAŞKAPU DURAN üniversitenin fiziki imkânları, üniversitede bulunan akademik ve idari birimler, öğretim elemanlarına sunulan imkânlar ve bu imkânlardan nasıl yararlanılacağı hakkında bilgi vermiştir. Toplantının ikinci bölümünde öğretim görevlisi Rabiye Bahar TAMERER yüksekokul bünyesinde 2019-2020 yılında uygulanan hazırlık programı ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Dil Öğretimi mevzuatı hakkında bilgi vermiştir. Toplantının üçüncü bölümünde öğretim görevlisi Pınar YENİ PALABIYIK özlük hakları, izin ve disiplin işleri konusunda bilgi paylaşımında bulunmuş dördüncü ve son bölümde ise öğretim görevlisi Turan BEK Uzem platformunun kullanımı konusunda öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplamıştır.