Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu 22.11.2022 Salı günü, Sakarya Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Merve SAVAŞÇI'nın katılımıyla "Breaking The Vicious CycleTeaching L2 Reading In The 21th Century" konulu eğitim düzenledi.

Yüksekokulumuzun Öğretim Görevlilerinin katıldığı eğitimde, vizyonumuzda yer alan "Yenilikçi yaklaşımlarla öğrenciyi merkeze alan" ilkesine binaen, 21. Yüzyıl becerileri üzerinde duruldu. Dr. Merve SAVAŞÇInın okuma dersinin planlama aşamaları da dahil olmak üzere okuma öğretiminin temelleri üzerine yaptığı sunumla başlayan çalıştayda, Öğretim Görevlilerimiz çeşitli örnekler üzerinden okumayı öğretme yöntemlerini yeniden gözden geçirme fırsatı buldular. Çalıştay ayrıca, öğrencileri okumaya motive etmenin yanı sıra okumayı diğer becerilerle bütünleştirme ve eleştirel okuma etkinlikleri üzerine karşılıklı etkileşim de sağladı.

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İsmail GÜRLER katılımdan dolayı Sayın Merve SAVAŞÇI'ya Teşekkür Belgesini takdim etti.