Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Hazırlık Programı İngilizce Öğrenci Kulübü 15.11.2022 Salı günü, öğrencilerimizin İngilizce becerilerini geliştirmek ve yabancı dil motivasyonu sağlamak amacıyla, topluluk başkanı Celal Özkan moderatörlüğünde "Kahoot" etkinliği gerçekleştirdi.

Merve Yıldız hocamızın katkılarıyla düzenlenen  etkinlikte öğrencilerimiz takımlar halinde yarıştı ve hazırlanan elli soruyu cevaplandırdılar. Yarışmaya interaktif şekilde katılan öğrencilerimizden dereceye girenler topluluğumuz tarafından ödüllendirildiler.

Yarışmanın birincileri Mert Kop, M. Eren Kendir ve Berke Gürbüz'ün oluşturduğu takım olurken, ikinci grup Kerem Bayraktar, Melih Gücüyener ve Hamse Abdirashid Abdillahi'nin ekibi oldu.

Yarışmanın üçüncülüğünü ise M. Safa Erdoğan ve Dias Seitbekov paylaştı.