Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen hazırlık sınıfları arası Futbol Turnuvası devam ediyor.

Bugün sona eren Çeyrek Final maçlarının kazananları önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazanacak.

Turnuvanın güzel maçlara sahne olduğunu söyleyen Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yasin GÜNERİ ”Turnuvaya yüksek bir alaka var, gerek katılımcısı ile gerek seyircileri ile oldukça eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Yarı finallere daha yoğun ilgi bekliyoruz. Burada bulunan bütün öğrencilerimize katılımları ve heyecanları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Çeyrek finalde maç sonuçları;

AVANGERS (PREP-B) 5-2 (PREP-A) TAYFA Q

FC (PREP-E) 1-0 (PREP-G) YZP G

POLAR LİGHTS (PREP-C)  15-0 (PREP-F) FC SHALKES 54

FK DEREBOYU (PREP-D)  4-1  ( PREP-F) FC PINARBAŞI

Yarı Final Maçları 22 Mart Salı günü Esentepe Kampüsü Halı sahasında oynanacaktır.